Etiketter på rulle

Vi trycker etiketter i alla färger,  storlekar och former. Alldeles utmärkt för att märka upp produkter med. Vårt standardtryck är ett flerfärgstryck med högsta kvalitet på polyproplylen-vinyl med PET-laminat för att skydda mot repor och annan yttre påverkan.

Våra vita självhäftande etiketter på rulle är billigare än våra andra material vid högre volymer, de är vattentåliga men har inget UV-skydd och är därför inte lämpade för utomhusbruk. Andra tuffare material finns tillgängliga (samma som våra klistermärken) men inte alla kan levereras på rulle. Alla typer kan levereras på ark.

Vanliga användningsområden är som:

  • Produktmärkning
  • Streckkoder
  • Produktinformation
  • Förslutning till exklusiva emballage

Priser / Beställa

kaninetikett rulle

Egna etiketter i färg

Olika färger, former och storlekar påverkar inte priset. Vi kan göra det allra mesta. Skärs med laser och trycks i hög upplösning i CMYK.

självhäftande etikett på rulle

Högblanka eller satinmatta etiketter

Vi laminerar våra etiketter med antingen ett högblankt eller ett satinmatt laminat. Det är ingen pris eller kvalitetsskillnad.

Etiketter på ark

Etiketter på ark

För mindre ordrar och andra material än vår vanliga vita plastvinyl kan vi alltid trycka dem på ark. Då gäller våra prislistor för respektive material.

Vi har erfarenhet i branchen sedan 2008 och har sedan början haft fokus på hög kvalitet och snabb kommunikation, våra klistermärken, etiketter och dekaler används idag i hela världen. Chansen är stor att du redan träffat på våra produkter.

Angående våra etiketter så är det högsta kvalitet, vi trycker inte pappersetiketter (förutom vårt exklusiva kraft paper material). En laminerad plastetikett är reptålig, tål fukt och de flesta lösningsmedel.

Via räknaren nedan kan ni snabbt kolla pris för olika storlekar. Väljer ni att gå vidare och skicka det till oss så återkommer vi till er, oftast inom en halvtimme på arbetstid. Vi kontrollerar alltid era tryckfiler och frågar er om det finns några tveksamheter. Vi gör det enkelt att beställa etiketter.

Vill ni beställa direkt återkommer vi med orderbekräftelse och korrektur som ni får godkänna innan något går till tryck.

För andra material än vita plastetiketter på rulle gäller inte den förvalda prislistan nedan. Välj i så fall annat material eller kontakta oss för offert och/eller råd.