Klistermärken

Behöver ditt företag eller förening egna klistermärken att stoltsera med? I så fall är det enklare än någonsin just nu. Om du har en företagslogga så har vi verktyget, kunskapen och hjälpen för att ni ska kunna få era egna klistermärken inom ett par dagar.

Först så ser vi till att din datorfil med ditt motiv eller företagslogga är i rätt format och fungerar att trycka. Eftersom vi tillverkar klistermärkena i vår egen fabrik så övervakar vi hela tryckprocessen och ser till att klistermärkena blir bra och av hög kvalitet. Efter det packar och skickar vi dem. Vi levererar snabbt och utan krångel.

Vi trycker klistermärken/stickers i alla färger, former och storlekar. Vi har en mängd olika material anpassade för olika användningsområden.
Alla våra klistermärken trycks på vinyl i hög kvalitet. De flesta av våra material är utvalda för att ge stickers som tål att sitta utomhus i flera år. De kan användas till allt möjligt, passar alldeles utmärkt för både enklare promotion och avancerad produktmärkning.
Kontakta oss gärna för mer information och/eller om du behöver hjälp med rådgivning.
Priser för olika storlekar och material finner ni längre ner på sidan.

Vanliga användningsområden är som:

  • Promotionstickers
  • Produktmärkning
  • Informationsskyltar
  • Reklam och branding
  • Larmdekaler

Priser / Beställa

Logo sticker

Logotypsticker

En sticker i hög kvalitet kan sättas i princip var som helst, bilar, laptops o.s.v. Ett utmärkt sätt att synas som varar i många år.

brandingklistermärken

Brandingklistermärken

Vill du stärka ditt varumärke så är klistermärken ett bra sätt. De är uppskattade, enkla och kan se ut i princip hur du vill.

Informationskylt

Informationsskyltar

Information- och varningsskyltar i självhäftande vinyl är ett beprövat sätt att förebygga skador och förenkla arbete.

Fasadvinyl

Produktmärkning

Vi kan gör exklusiva klistermärken för produktmärkning, exempelvis epoxystickers och klistermärken i borstad aluminium

Vi har varit i branchen sedan 2008 och har sedan början haft fokus på hög kvalitet och snabb kommunikation, våra klistermärken används idag i hela världen. Chansen är stor att du redan träffat på våra produkter.

Med ett stort utbud av material kan vi göra klistermärken som passar till det mesta.
Behöver ni dubbelsidiga klistermärken till fönster? Inga problem.
Vill ni göra reklam på ett butiksgolv? Enkelt fixat.
Kontakta oss så hjälper vi er.

Via räknaren nedan kan ni snabbt kolla pris för olika storlekar och material. Väljer ni att gå vidare och skicka det till oss så återkommer vi till er, oftast inom en halvtimme på arbetstid. Vi kontrollerar alltid era tryckfiler och frågar er om det finns några tveksamheter. Vi gör det enkelt att köpa klistermärken.

Vill ni beställa direkt återkommer vi med orderbekräftelse och korrektur som ni får godkänna innan något går till tryck.

Relaterade material till klistermärken